Brieversweg
8310 Sint-Kruis Male
050 35 62 22

jongMALEvv

Rechtsvorm: vzw
Stamnr KBVB: 7951
Kleuren: groen - wit

HOME              
 

Wedstrijdverslagen

 


’t Is nu van moeten !

  

Jong Male - Koekelare (fanions) : 1 - 0
In de eerste helft kwam Nachtegaele voor de thuisploeg zeer dicht bij de 1 -0  maar aan de overzijde kwam Aidara even dicht bij de 1-0.  Na de kampwisseling éénzelfde spelbeeld en thuisdoelman Ballieu verijdelde een bezoekende voorsprong.  Male ging dan hoge druk uitoefenen en werd beloond met een doelpunt van Vergote.  Koekelare eindigde met tien na een dubbele boeking van De Kesel.  De thuisploeg, in acuut degradatiegevaar, moest deze wedstrijd winnen.  Hetzelfde geldt voor volgende week op verplaatsing tegen Moerkerke..(HLN/VMU)

Snaaskerke - Jong Male (fanions) : 2 - 0
De thuisploeg begon prima, maar slaagde er niet on om doelman Ballieu te verschalken. David opende dan maar de score vanaf de stip na hands.  Na de rust ging Male medezeggingschap opeisen, maar het was weer David die de bonus verdubbelde na een knappe persoonlijke actie. Snaaskerke speelde de partij op een volwassen manier uit. (HLN)

Jong Male - Ichtegem  (U21 ) : 6- 1
De score is een vertekend beeld van de wedstrijd. We spelen niet onze sterkste partij maar zijn dodelijk efficiënt. Uit 8 kansen scoren we 6 keer en stuk voor stuk mooie doelpunten. Tegenstander heeft de beste kansen maar faalt in de afwerking. We scoren 2 doelpunten met een flank voorzet. In de 9' doelpunt van Miguel op voorzet vanop rechts van Emiel. 28' doelpunt Emiel op voorzet van Demetrio vanop links. 35' opnieuw Emiel of assist van Demetrio in de 39' vrij-trap van Ruben waarbij Nick komt ingelopen en zo de keeper afleid, bal gaat rechtstreeks binnen. 4-0 aan de rust. Met een aantal wissels zowel voor de rust als tijdens de rust proberen we beter te gaan voetballen. 2de helft liggen wij wat onder, maar tegenpartij werkt niet af. In de 74' scoort de pas ingevallen Matthias op assist van Korneel. In de 82' Matthias werkt de 6-0 binnen bij B- van tegenpartij. Het tegendoelpunt valt in de 88' in duidelijk buitenspel. Tevreden over het resultaat maar ontevreden over het geleverde spel. We steken het op het verlof en een gebrek aan 100% conditie daardoor! (Rudy)

Jong Male VV - Moerkerke (U15 Groen) : 6- 2
Male nam van de eerste minuut het initiatief, maar kwam toch op achterstand bij een counter van Moerkerke. Mauro kwam ver uit, in eerste instantie kon hij de bal blokkeren, maar de rebound werd over hem heen in doel geplaatst. Gelukkig kon Male snel langszij komen, een corner van Gus perfect op het hoofd van Jelis die dankbaar binnen knikte. De 2-1 liet ook niet lang op zich wachten. Thibo stak de bal hoog en diep tot bij Jelis, die op zijn beurt Myrdinn kon bedienen en deze laatste werkte hard en goed af. De laatste kans in de eerste 20 min was nog voor Jelis, hij kopte een voorzet van Gus naast het doel. Na de korte onderbreking was het opnieuw Jelis die de score kon aandikken. Hij zette centraal op kracht door en plaatste de bal subtiel naast de goallie, 3-1. Moerkerke klampte aan, een diepe bal op links ging over Simon heen, de aanvaller kapte zich nog vrij en schoot naast Mauro de aansluitingstreffer binnen. Een corner van Gus leverde Male nog een kans op, maar Joran P. kopte hard over. Rusten geblazen! Al snel pikte ook Joran P. zijn doelpuntje mee. Een hoge bal kon de keeper niet klemmen, Joran was uitstekend gevolgd en hij kon de vierde voor Male netten! aan de overzijde beging Joran H. een fout net binnen de zestien, penalty! Mauro dook echter subliem in de hoek en kon de, nochtans goed getrapte, strafschop via de paal uit zijn doelvlak houden! Dit seizoen 2 tegen, 2 gered door Mauro! Laatste 20 min, een vrije trap op zo'n 30 meter centraal voor doel werd door Gus slim laag naar voor getrapt, Joran P. kwam in balbezit, kapte zich vrij en besloot hard in de rechter benedenhoek, 5-2. Myrdinn kon ook eens doorbreken, maar hij werd foutief gestopt in de zestien, penalty voor Male. Joran P. trapte deze feilloos binnen, maar de ijverige (en ook uitstekend fluitende) ref liet de strafschop overnemen wegens het te snel betreden van het strafschopgebied door de spelers van Male. Joran koos dezelfde hoek, helaas ging het schot nu centimeters naast. Jammer! Jelis kon wel nog aandikken tot 6-2 en de laatste kans was voor Gus die zijn boogballetje vanop rechts een meter voorbij de verste paal buiten zag gaan. In contrast met deze ruime overwinning toch een minder leuk voorval, Myrdinn moest enkele minuten voor affluiten gekwetst het veld verlaten, later op de avond kreeg ik het bericht dat hij een polsbreuk heeft en meerder weken out zal zijn. Dat is in korte tijd de tweede speler in de ziekenboeg, ook Carlo revalideert nog na een sleutelbeenbreuk. Proficiat aan de spelers voor hun enorme inzet. Volgende week wacht ons Daring Brugge, de leider in het klassement! (Paul A)

K SK Steenbrugge B - Jong Male VV (U15 Groen) : 3 - 2
Male vatte de wedstrijd aan met degelijk voetbal en kwam dan ook als snel op voorsprong. Een diepe pas kwam bij Jelis die zijn schot geblokt zag, de bal kwam zo toch voor de voet van Ruben die de nul van het bord haalde. Joran H. verstuurde even later ook een prima bal tot bij Joran P., maar die mistte zijn schot. Steenbrugge kreeg ondertussen ook zijn eerste mogelijkheid, maar Gus redde met de voeten. Er volgden nog enkele kansen voor de thuisploeg, maar telkens werd er matig afgewerkt of kon Gus gepast plat gaan. Jelis kreeg voor Male ook nog 2 keer de kans om de score te verdubbelen, maar het was toch Steenbrugge dat na geklungel in de verdediging de 1-1 op het scorebord kon brengen. In de tweede 20 minuten gebeurde heel weinig. De kwaliteit van de wedstrijd zakte zienderogen en er waren dan ook geen vermeldenswaardige feiten. Na rust opnieuw als snel een kans voor Jelis, die werkte echter te gehaast af, de rebound prikte Joran P. net over de lat. Even later werd het toch 1-2, Thibo zette Jelis op weg naar het doel, nu werkte laatstgenoemde wel koel af en Male op voorsprong. Cédric kreeg nog een gelijkaardige mogelijkheid, maar hij had minder geluk, de bal rolde centimeters naast de paal over de achterlijn. Het afwerken bij Male ging steeds minder en teveel open kansen werden verkwanseld. Onvermijdelijk krijg je dan het deksel op de neus. Eerst kwam Steenbrugge langszij en even later scoorde het de 3-2 op een vrije trap, na handspel van Simon net buiten de zestien. De bal verdween perfect in de linker bovenhoek. In een ietwat verhitte slotfase pakte Thibo nog geel voor commentaar. Male probeerde nog wel, maar het zat er duidelijk niet meer in. Alle passen en/of doelpogingen toonden geen inspiratie meer en de gelijkmaker bleef dan ook uit. Zo werd onze zegereeks abrupt onderbroken tegen een team dat we eigenlijk met gemak opzij hadden moeten zetten. Op naar de volgende! (Paul A)