Brieversweg
8310 Sint-Kruis Male
050 35 62 22

jongMALEvv

Rechtsvorm: vzw
Stamnr KBVB: 7951
Kleuren: groen - wit

HOME              
 

Wedstrijdverslagen

 


 

Verslag tornooi Meetjesland U15


 
FCE Meetjesland A - Jong Male VV 0-0
De eerste 10 minuten had Male de wedstrijd in handen zonder evenwel voor groot gevaar te zorgen. Op het einde kwamen er enkele kansen voor de thuisploeg, maar telkens kwam Gus goed tussenbeide.

Ertvelde United - Jong Male VV 1-0
Gesloten wedstrijd waarin de beste kansen voor Male waren. Ruben kreeg een open doelkans, maar zijn schot miste kracht. 2 minuten voor affluiten viel een schot over Gus heen in doel, 1-0. Eenmaal op achterstand viel in een wedstrijdje van 20 minuten nog weinig goed te maken. Een nederlaag die kon vermeden worden.

Jong Male - Cercle Melle 2-0
Match vol gemiste kansen voor Male! Jelis kwam een paar keer voor de goal, maar de afwerking was ondermaats. Bij één van zijn pogingen kwam de rebound bij Thibaud die in de verste hoek binnen trapte, 1-0. De 2-0 kwam er door een schot van Ruben. De grasmat op dit veld had duidelijk betere tijden gekend en liet vlot voetbal ook niet toe.

Jong Male VV - KVV Zomergem 2-0
Dit was de wedstrijd om de 5de of de zesde plaats. Male was de beter ploeg en kreeg al snel een paar kansen. Joran H. zette de bal net naast doel na een voorzet van Cédric. Cédric zelf tekende voor de 1-0 met een schot hoog in het dak van het doel. De assist kwam op naam van Jelis. Een schot van Ruben werd in corner geduwd, deze werd snel voor de kooi getrapt en Jelis kon van dichtbij hoog in doel de 2-0 eindstand vastleggen. Leuk tornooi waarin iedereen aan bod kwam. Verdedigend zat het meestal goed, het middenveld moest wat wennen aan de XL afmetingen van het speelveld, maar trok zijn plan. Aanvallend zat het niet altijd snor, teveel kansen werden de nek omgewrongen en dit brak ons zuur op in de tweede match. Een vijfde plaats was misschien niet waarop we gehoopt hadden, maar het vertoonde spel was een stuk beter dan deze plaats doet vermoeden. Nog eens dank aan de gelegenheidsspelers Jasper, Thibaud en Jules! Dit was mijn laatste verslag voor dit team, hopelijk komt er opvolging en kan het gros van de groep volgend jaar zijn gading vinden bij de U17. Succes! (Paul A.)