Brieversweg
8310 Sint-Kruis Male
050 35 62 22

jongMALEvv

Rechtsvorm: vzw
Stamnr KBVB: 7951
Kleuren: groen - wit

HOME              
 

Wedstrijdverslagen

 Onverdiend en ongelegen !


 
Jong Male - Gistel  (fanions) : 0 - 2
De bezoekers gingen het sterkst van start. Hoewel de thuisploeg groeide in de wedstrijd ging Gistel toch met voorsprong rusten, toen Vanthorre een Gistelse poging in eigen doel devieerde. Na de rust was Male duidelijk de betere en kreeg ook de beste kansen - tweemaal het doelhout - maar kon geen enkele daarvan verzilveren.   Aan de overzijde slaagde Boey daar wel in en besliste zo definitief deze vierpuntenmatch. Deze onverdiende nederlaag komt wel heel erg ongelegen, geen aansluiting met de top 5 maar opnieuw in degradatiegevaar.  Met een verplaatsing naar Loppem in het vooruitzicht een veeg teken. HLN/VMU)

Jong Male - SK Torhout (U21) : 4 - 2
Examens hebben de voorbereiding verstoord en moeten we veel afwezigen tellen. De 1ste 5' komen we onder druk te staan en starten te sloom. In de 13' weten we echter vlug te scoren via Matthias na B- van de tegenstander. Tussendoor verkwanselen onze bezoekers hun mogelijkheden. In de 28' door dom B- in het middenveld en mistasten in de verdediging kan Torhout de 1-1 binnen leggen, een vroege kerst! Tijdens de rust sturen we bij met enkele positiewissels en nemen de wedstrijd in handen. Ik de 65' fraai doelpunt van Matthias met een assist van Demetrio 2-1 en dan denk je we zijn vertrokken. Niet dus, in de 72 2-2 een voorzet vanop rechts waait in de linkerbovenhoek binnen. Herbeginnen met de heenwedstrijd in het achterhoofd zetten we de scheve situatie recht in de 79' met een koelbloedige Demetrio die ons de 2-1 op het bord schenkt. 3' later wordt hij gehaakt in de 16 en penalty omgezet door hemzelf 4-2 tevens de eindcijfers. Een aantal wissels werken ontmoedigend voor de tegenstander en we houden de 4-2 vast dankzij een magistrale redding van Dylan! (Rudy)

Zwevezele - Jong Male  (U21 ) : 1 - 4
Stormwind, regen viel met bakken uit de lucht en koud zeer koud, moeilijk te bespelen veld en een klein veld, dat waren de ingrediënten voor de wedstrijd. Tegenstander probeerde in de 1ste helft het verschil te maken met de wind in de rug, maar slaagden daar niet in omdat zij faalden in de afwerking. Wij komen na 6' op voorsprong via een hoekschop van Korneel en staalhard binnen gekopt door Ruben Y. Voetballen tegen de wind in is dwangarbeid met moeilijk zuiver in te spelen en veel bal-. 34' ongelukkig vallen tegen de tegenstander in de 16 en strafschop 1-1. 2de helft sturen we bij met enkele wissels en positiewissels. Met de wind in de rug zien we een heel ander Male. Veel dreiging en kunnen de tegenstander weg houden van ons doel. Op een paar hoekschoppen na geen grote kansen weggeven. In de 53' na B- legt Michael in een geharrewar de 1-2 binnen. 60' rukt Xander op en een verre voorzet wordt verkeerd bekeken door de doelman en waait binnen 1-3. In de 74' de genadestoot door B- legt Matthias de eindcijfers vast. We speelden een zeer volwassen wedstrijd met een goed draaiend middenveld. Heel veel goede wil ondanks de barre weersomstandigheden en een slecht veld. Opdracht is nu deze lijn door te trekken.

Jong Male VV - De Haan (U15 Groen) : 8 - 0
Male kwam wel heel snel op voorsprong via Joran Priem. Ruben kon na enkele minuten de score al verdubbelen nadat Gus de lat trof, de bal weer het veld in stuitte en hij de rebound kon binnenduwen. Een laag genomen vrije trap van Gus zette Joran P. in scoringspositie voor de goal, maar zijn schot werd gekeerd. Onze gelegenheidsdoelman werd ook even serieus op de proef gesteld. Hij duwde een moeilijke hoge bal uit zijn doelvlak en verhinderde zo de aansluitingstreffer. Op de rechterflank kon Tijl sterk meters maken, maar hij kreeg te weinig steun en de kans ging verloren. Linksbuiten Daymon kon na een mooie actie Jelis bedienen, maar ook zijn schot strandde op de keeper. Even later werd een corner van Gus nog net door Jelis geraakt met het hoofd, maar onvoldoende op in doel te verdwijnen. Jelis kreeg nog een kans, maar zijn schot ging recht op de doelman. Gelukkig voor Male was Gus goed gevolgd en kon hij de rebound binnen trappen, 3-0. Net voor rust werd het nog 4-0 toen Joran P. een fraaie actie van Tijl kon afronden. De tweede helft was pas op gang getrapt toen Sangam vanop de rand van de kleine rechthoek de vijfde voor Male tegen het net knalde. Nummer 6 liet niet lang op zich wachten, weer was het Tijl op rechts die met een actie zijn verdediger kon verschalken, hij bediende Jelis die via een verdediger de bal in doel kon schieten. Male bleef dreigen na een corner van Ruben en een zeer fraaie trap van Tijl die maar net uit de hoek werd gehaald door de doelman. Ook Simon kwam dicht bij een goaltje, maar zijn kopbal had nog een duwtje van Jelis nodig om in doel te verdwijnen, 7-0. De laatste 20 minuten leverden nog meerdere kansen voor onze jongens op, maar enkel Tijl kon na een assist van Daymon de scoren nog aandikken. Het geluk zat De Haan ook niet mee, want de laatste kans van de wedstrijd was voor hen, maar de bal belandde op de deklat en ging over. Ondanks deze overwinning blijft Male steken op een vierde plaats in het klassement omdat concurrent Dosko verrassend Heist kon kloppen en zo de derde plek kan behouden. (Paul A)

Heist  - Jong Male VV (U15 Groen) : 5 - 2
Op het kunstgrasveld van Heist schoot de thuisploeg het best uit de startblokken. Toch kon ook Male even dreigen, maar Jelis, die alleen voor de goal kwam, schoot recht op de uitgekomen doelman. Heist werkte even later beter af en op hun 2de kans stond het 1-0. Ruben kreeg voor Male de bal toegespeeld net buiten de zestien. Hij stond volledig vrij, maar verkoos de bal terug in het pak te spelen, onbegrijpelijk en weg kans! Via een perfect afgelegde bal van Tijl, kon Joran P. even later toch de gelijkmaker in één tijd hoog in doel knallen. Fraai doelpunt en even fraaie voorbereiding! Lang kon Male niet genieten want een voorzet vanop de rechterflank werd voorbij Mauro in doel gekopt (2-1) en kort nadien werd klungelig verdedigen in de zestien afgestraft (3-1). Male kon geen vuist maken en zowel in opbouw als verdediging slopen veel te veel individuele foutjes die mogelijke uitbraken genadeloos de nek omwrongen. Na de rust kon Jelis met zijn linker van ver aanleggen, maar het schot was niet krachtig genoeg om de doelman te verschalken. Kort nadien werd aan de overzijde een voorzet wel weer goed afgewerkt en ook een afstandsschot waar Mauro zich op verkeek belandde tegen de netten, in geen tijd stond het 5-1. Het laatste kwart probeerde Male nog iets aan de achterstand te doen, maar meer dan een paar kansen kreeg het niet. Ruben devieerde de bal nog eens ruim over en Jelis kreeg een open kans waarbij hij foutief werd afgestopt. De penalty die het gevolg was werd door Joran P. feilloos binnen getrapt, 5-2. Verder kwam Male niet en zo hebben we ons lot niet meer in eigen handen om volgende week op een mooie 3de plaats te eindigen. Het kan nog, maar dan moet er gewonnen worden tegen De Haan en moet Dosko punten laten liggen tegen Heist. (Paul A)