Brieversweg
8310 Sint-Kruis Male
050 35 62 22

jongMALEvv

Rechtsvorm: vzw
Stamnr KBVB: 7951
Kleuren: groen - wit

HOME              
 

Wedstrijdverslagen

 

 

Stijn Decraemer met twee doelpunten schenkt mathe-matische zekerheid!

 

Daring Brugge - Jong Male  (fanions)   : 0-2
De partij kwam traag op gang.  Stijn Decraemer kon net voor de rust de openingstreffer binnenduwen en enkele minuten later voor tijd zorgde hij voor de verdubbeling. Deze overwinning geeft Male mathematische zekerheid van het behoud. (VMU/HLN)

Davo Westende -  Jong Male   (beloften): 0 - 3
Goede wedstrijd gespeeld. In de aanvang een beetje zoeken en tasten omdat er 2 basisspelers waren uitgevallen en wij moesten aanpassen. Op een grasloos veld was het niet simpel om een goede pas te geven. Bal sprong alle kanten uit. Kantelmoment in de wedstrijd was de inbreng van Miguel. Bij zijn 1ste aanval werd hij in de 16 gehaakt. Penalty omgezet door Stijn. Verdiende voorsprong aan de rust. Kort na de rust en na Jonas ingebracht te hebben krijgen we een hoekschop getrapt door Azza en binnen gekopt door Jonas. Doelpunt werd afgekeurd omdat de sheids los zou gehoord hebben terwijl Azza riep Jonas! Wij hebben de partij in handen en geven niets weg. In de 65' crosspass door Matti in de voeten van Miguel die in de 16 afwerkt en 0-2. In de 68' gelijkaardige fase maar de pass komt nu van Poppe. Miguel op snelheid voorbij de verdediging en scoort zijn 2de van de avond, 0-3. Ondanks late afzeggingen door ziekte hebben wij toch een goed team tussen de lijnen gebracht die bij momenten echt goed aan het voetballen waren. Iedereen tevreden met de 3 punten en publiek content met het vertoonde spel. (Rudy)

Jong Male VV - Sint Joris (U15 - Groen): 1 - 4
Slechts 8 spelers waren beschikbaar voor deze match, daarom moest er beroep gedaan worden op Maxime van de U15 wit en 4 spelers van de U13. Er mocht vooral niet verloren worden tegen de rode lantaarn van onze reeks om van die weinig begerenswaardige laatste plaats weg te blijven. De eerste kans was voor Gus die een voorzet van Joran H. naar doel kon koppen. Aan de overkant was Mauro te laat op de bal bij het uitkomen en het stond 0-1. De tweede kans voor Male was wederom voor Gus die een fraai lobje tegen de paal zag strandden. De tweede 20 minuten kon St-Joris zijn voorsprong verdubbelen met een afstandsschot waar Mauro geen kijk op had. Na de pauze zat Male steviger in het spel, Aboe kreeg een open kans, maar hij wachtte te lang om af te drukken. St-Joris werkte efficiŽnter af, daar ging een pegel wel in doel, volledig buiten het bereik van onze doelman. De laatste 20 minuten waren de beste van ons team. Gus kon op rechts het stafschopgebied binnen dribbelen, waar hij hardhandig tegen de mat werd gewerkt, logisch gevolg: strafschop voor Male. Gus nam de penalty zelf, maar trapte binnen het bereik van de goallie. Pech voor Male! Toch kon Gus even later zijn foutje goedmaken toen hij de keeper vanuit een schier onmogelijke hoek kon verschalken. Mits wat meer geloof in eigen kunnen zat er meer in voor Male. De gelegenheidsspelers moesten wat wennen aan de ploegmaats en aan het grotere speelveld, maar vielen zeker niet uit de toon. Volgende week zal het moeten gebeuren, de altijd geladen topper tegen Steenbrugge staat dan op het programma en juist tegen deze tegenstander haalden we in de heenronde onze eerste driepunter binnen! (Paul A.)