Brieversweg
8310 Sint-Kruis Male
050 35 62 22

jongMALEvv

Rechtsvorm: vzw
Stamnr KBVB: 7951
Kleuren: groen - wit

HOME              
 

Wedstrijdverslagen

 

 

Belangrijk punt op verplaatsing !

  

De Haan - Jong Male  (fanions)   : 1 - 1
In een kansarme en zwakke eerste helft slaagde Stijn De Craemer erin om Male op voorsprong te brengen met een knap afstandsschot.  Na de pauze was De Haan duidelijk de betere ploeg maar Declercq besloot een strafschop op de staander. Laplasse kopte wel de gelijkmaker in doel op corner.  De thuisploeg ging nog voluit voor de zege, maar die kwam er niet. Voor Male, nog niet zeker van het behoud, is een punt op verplaatsing leuk meegenomen (HLN/VMU)

Jong Male - De Panne (beloften): 0 - 1
Eerst en vooral vermelden dan 80% van deze kern ook de zondag voordien een volledige wedstrijd hebben gespeeld, dus 2 wedstrijden op 2 dagen. Fysiek staan we top, we hebben gelopen tot de laatste minuut. Wij hebben voor mij de beste wedstrijd gespeeld van het seizoen. Opbouw van achteruit, geduldig zoekend naar openingen zonder balverlies. We probeerden tegenstander uit hun blok te halen. Zij speelden met een laag blok en goed georganiseerd. Wij probeerden met een dubbele flankbezetting een overtal te creëren tegen hun verdedigers, dit hadden we beter moeten uitvoeren. Beide ploegen hebben geen uitgesproken kansen gehad en als er dan een gelegenheid zich voordeed dan stonden beide doelmannen goed te keepen. We draaien met een 0-0 tot dan logische uitslag. Na de rust blijven we geconcentreerd voetballen met een Yentl die hen pijn deed. Tegenpartij begon na een 15 tal minuten zenuwachtig te acteren. Bal wegtrappen naar voor zonder kijken, bos in, fouten maken, natrappen etc. In de 73' mag hun 10 vertrekken in buitenspelpositie doch niet gezien van de scheids en we komen onverdiend achter. We probeerden dan met wissels meer druk te ontwikkelen, maar spel vertragen  door constant te wisselen en op de grond te gaan liggen ontnam ons de mogelijkheid om gelijk te komen wat de logische uitslag had geweest! Sterke prestatie van de jongens! (Rudy)

Jong Male VV - Beernem VVC  (U15 - Groen): 2 - 10
Op een zo goed als onbespeelbare gras(slijk)mat kwam Male slecht uit de startblokken. Een corner werd slecht weggewerkt, 0-1. Even later een gekruiste dieptepass en de 0-2 was alweer een feit. Die eerste twintig minuten moest Jayden zich nog twee keer omdraaien om de bal uit zijn netten te halen. 0-4 dus na 20 minuten en Male zo goed als uitgeteld. Met enkele verse krachten werd het tweede kwart aangevat. De duelkracht was groter en Beernem kreeg minder kansen. Toch kon het verder uitlopen toen één aanvaller twee verdedigers kon oprollen en simpel scoren, 0-5. Na de pauze kreeg Male al snel een strafschop, maar die werd te zwak ingeschoten door Rayan en de keeper kon redden. In dit kwart kon Beernem nog één keer scoren, 0-6. De laatste 20 minuten drukte Beernem nog eens door en het kon nog 4 treffers laten optekenen. Bij een 0-8 stand kon Male wel 2 keer scoren. Eerst zette Joran P. op links door, hij kapte naar binnen en werkte fraai af. Rayan maakte zijn foutje van daarnet goed door druk te zetten, de bal af te snoepen en ook zijn goaltje te maken. Eindstand 2-10. (Paul A.)