Brieversweg
8310 Sint-Kruis Male
050 35 62 22

jongMALEvv

Rechtsvorm: vzw
Stamnr KBVB: 7951
Kleuren: groen - wit

HOME              
 

Wedstrijdverslagen

 


Cruciaal tegen Moerkerke !

 Koekelare - Jong Male  (fanions) : 5-3
Koekelare begon het best met de snelle openingstreffer van Driesse. Na een fout op Yentl Deplancke bracht Vanthorre de bordjes in evenwicht.  Even later zette Metsu een penalty om na een fout op De Kesel.  Op vrije trap van Vanthorre zorgde Desot voor de 2-2 ruststand.  Eenzelfde scenario na de pauze.  Bouckuyt en Driesse tekenden voor een 4-2 voorsprong. Male plooide niet en op een vrije trap van Vanthorre werd het 4-3. Feys trof het kader, terwijl Bouckuyt een assist van Lepoutre verzilverde (5-3). Meteen de eindscore. De volgende thuiswedstrijd tegen Moerkerke is cruciaal voor het behoud.. (HLN/VMU)

Jong Male - Jabbeke (U21): 0 - 2
Volgens de gelegenheidstrainer Kristof hebben we een goede 2de helft gespeeld en een mindere 1ste. Jabbeke was aanwezig met een zeer sterk team. Wij hebben zonder spitsen geen kansen kunnen creŽren en waren niet de betere van Jabbeke. In de 2de helft sloop er wel wat angst in de kleren van de tegenstander en ze waren er niet gerust op. Wij missen maturiteit en door afzeggen van 2 spelers niet genoeg wissels om nog iets te forceren. Een 3de speler had in de namiddag al een volledige wedstrijd gespeeld en een 4de de dag voor dien met de beloften een volledige wedstrijd. 1ste doelpunt valt na een fout en een slechte zonedekking waarbij een vrijstaande speler de bal binnen kopt. 2de doelpunt komt er via een penalty.  (Rudy)

Sint Joris - Jong Male VV   (U15 Groen) : 4 - 0
In dit geval zegt de score niet alles. Male speelde in een 4-4-2 opstelling een hele sterke wedstrijd. De sterke bezetting op het middenveld nam resoluut de match in handen. Toch was het de tegenpartij die al snel op voorsprong kwam na een foute uitverdedigende pas. Verder moest doelman Mauro niet in actie komen Na rust speelde Male met de wind in de rug en hoopte het langszij te komen. De kansen die we kregen werden helaas niet afgewerkt. St-Joris kreeg nog 3 open kansen via de counter en alle 3 werden ze feilloos voorbij onze doelman getrapt. Kort samengevat, Male faalde in de zestien maar heerste op het middenveld, St-Joris speelde het spelletje slim en werkte af aan 100%. Geen loon naar werken deze keer, maar toch goed voetbal gezien in deze opstelling. (Paul A)

K. Dosko St-Kruis B - Jong Male VV 0 - 1
Een snoeiharde wind beloofde niet veel goeds voor deze wedstrijd. Male startte net zoals woensdag in een 4-4-2 opstelling tegen de wind in en kon de eerste helft al snel de match in handen nemen. Op het middenveld werd af en toe behoorlijk gecombineerd , maar in de zone van de waarheid kwamen we zelden omdat die laatste pas telkens onvoldoende zuiver was of omdat men voor eigen succes ging in plaats van de bal af te leggen. De beste kansen waren voor Thibaud (met de voet) en voor Jelis (kopbal net naast en een te zwak schot). 0-0 bij de rust. Na de pauze, met de wind in de rug, kreeg Male toch wat het verdiende. Ruben kon sterk doorzetten bij de achterlijn, hij hield de bal nog net binnen en zijn voorzet belandde uiteindelijk voor de voet van Joran P. die hard in de linker hoek raak trof. Male probeerde de lijn van de wedstrijd door te trekken, maar moest naar het einde toe toch even de voet van het gas halen. Zo hing de gelijkmaker even in de lucht, maar gelukkig leverde het balbezit van Dosko weinig concreet gevaar op. De beste kansen waren nog voor Tijl die naast schoot en voor Myrdinn, die de bal nog aflegde terwijl hij vanuit een riante schietpositie zelf had moeten besluiten. Male kon voor de tweede keer dit seizoen de nul houden en de ene treffer van Joran leverde meteen 3 punten op. Toch ben ik als coach niet helemaal tevreden, het aantal technische foutjes was, mede door de wind, niet meer te tellen en de hoeveelheid gecreŽerde kansen was ook veel te klein. De 4-4-2 lijkt dan wel weer een succes te worden, daar kunnen we verder op bouwen. Ook de inzet van de jongens kan mij enkel fier maken! Leve Male! (Paul A)